maanantai 3. maaliskuuta 2014

Paperinpalasta tauluksi

Elävien kirjoissa ollaan! Pahoittelen suuresti blogin hiljaiseloa, vaihteeksi aika mennyt kuin siivillä ja tuntuu ettei ole kerinnyt mitään tekemään. Jotain sentään kuitenkin, mutta niistä enemmän sitten seuraavassa postauksessa.


Tämä kuva on otettu tyttären huoneesta. Taulut ovat tehty vanhoista kalenterikuvista ja kehyksen ovat Ikeasta. Kehyksissä lasin tilalla on muovi, joten on turvallisia jos sattuisivatkin tippumaan alas. Lehdet ovat pari syksyä sitten kerättyjä ja kuivatettuja. Sen jälkeen päällystin ne ihan kontaktimuovilla ja laitoin kaksipuolisella teipillä kiinni :)




Makuuhuonettamme komistaa kolmen taulun "jatkumo". Kuvat olen googlettanut ja tulostanut kolme mieluista ja jälleen käyttänyt näitä Ikean turvallisia kehyksiä :) Tuli paljon halvemmaksi tehdä itse tällainen "piraatti" kuin ostaa tuon tyylinen kaupasta.




Tämä kuva on otettu keittiöstä, jonka varmaan arvasikin :D kuvan olen ottanut joskus jostai sisustus/koti aiheisesta lehdestä :)


Itsetehdyillä tauluilla saa mukavasti muutettua kodin ilmettä ja juuri sellasia kuin itse haluaa :) Eikä paljon haittaa jos kyllästyy, kun kuvan voi aina vaihtaa ja kehykset päällystää tai maalata.

Tällä hetkellä hyppysissä on valmistumassa pienet villasukat, tiskirätti, legginsit, pipo, tuubihuivi ja kauratyyny. Koitan mahdollisimman monta saada valmiiksi seuraavaa postausta varten :)

P.S. jollet halua ostaa kallista hyllypaperia ja haluat kierrättää, niin jo kamalaksi menneet hyllyt voi päällystää mieluisilla aikakauslehdillä ;) Akua Ankka varsinkin lasten huoneessa voisi näyttää tosi kivalta...

1 kommentti:

  1. Aivan mahtavia ideoita! Täytyykin laittaa korvan taa ja tehdä jotain samantapaista :)

    Unohdinsen.blogspot.fi

    VastaaPoista