maanantai 26. toukokuuta 2014

Hello ja hengissä ollaan! o/

Eilen olen ollut aika ahkera, ainakin osittain käsitöiden saralla :D sain aikaiseksi tälläistä silppua:



Kukas arvaa mitä nämä on? ;) 

Ne on toppien hihan- ja kaulansuissa olleita käänteitä/reunoja (mitä nimitystä niistä nyt sit käytetäänkin). Erittäin käyviä lenksuja käsitöihin. Meillä ainakin usein pyyhkeistä hajoo ne ohkaset lenksut, niin tästä kierrättämällä kestävämpi ratkaisu. Näiden leikkaaminen ei ole vaikeaa, leikkaat liki käänteiden reunaa ja toki varot leikkaamaasta tota itse käänteen kangasta. Leikkaamisen jälkeen niille ei tarvii mitään tehdä, kun niissä on jo valmiiksi ompeleet. Tai no tietty leikatut päät olisi hyvä huolitella, mutta sen enempää tarvitse mitään tehdä. Katsotaan, missä kaikessa keksin uusiokäyttää näitä :)

Sain eilen siis muutakin kuin "langanpätkiä" aikaiseksi. Tuolla odottaa kolme kappaletta erilaisia toppeja ompelemista ja yksi paita. Sitten tarvitsisi korjata yksi pyyhe ja oman topin helma, sekä verhot lyhentää. Meinasin alunperin, että olisin tehnyt tytölle yksivärisiä toppeja, mutta nyt ne muistuttavat enemmän sirkustelttoja :D niistä kuvaa sitten valmiina.

Matsin aikana hääräsin myös, mutta en kankaiden parissa. Tein kortteja. Lähinnä onnittelu- ja tervehdyskortteja, taisi 10 kappaletta valmiiksi tulla. Helpottaa jännitystä, kun tekee ohessa jotain, eikä pysty niin kunnolla seuraamaan peliä. Toi oli kyllä näistä peleistä ainut, jota seurasin edes korvakuulolla :D Korteista en ottanut kuvia, kun pistin ne myyntiin. Olisiko lukijoilla kiinnostusta lukea postaus korttien teosta?

Seuraavassa postauksessa ajattelin käsitellä "kuinka elää minimaalisesti?". Itsehän en ole minimaalisesti, joten toi postaus on lähinnä ajatustasolla, enemmän arvoina ja aatteina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti