tiistai 8. heinäkuuta 2014

Synttäreille lahjakasseja

En viitsinyt näistä kirjoittaa ennen kuin kemut oltiin vietetty, ettei vaan kukaan vieraista näkisi yllätystä :) Kuvat hieman puutteellisia, kun olen jonnekin hävittänyt osan ottamistani kuvista. Ja tietty kuvia enää saa kun kassit menivät jo kiertoon. Tässä postauksessa on siis kuvalliset sekä kirjalliset ohjeet pienten lahjakassien tekoon. Koittakaahan saada selvää, jos tälläisiä innostutte väsäämään...





Kuvassa jo lukee mitä tarvitsee, mutta sitten ohjeisiin.

1. Itse olen pistänyt A4 pituussuunnassa kahteen osaan. Toiseen päähän laitoin kaksipuolista ohutta läpinäkyvää teippiä.
2. Teippipää kiinnitetään toiseen päähän jolloin saadaan tollainen putki aikaiseksi.
3. Taitoin putken ensin ihan littanaksi ja taitoksien molemmille puolille tein noin 2cm lisätaitokset jolloin syntyi ns. syvennys/sivu.
4. Mittasin sivujen pituudet ja lisäsin max. parin cm palkit, johon laitoin kaksipuolista ohutta teippiä.
5. Pohjapalan laitoin paikoilleen järjestyksessä: ensin pääty, sitten sivu, toinen sivu ja pääty. Viimeisen sivun laittovaiheessa kannattaa olla pääty sisälle taitettuna ja ottaa kaksipuolisen teipin suojapaperi sitten vasta pois.
6. Rei'itin ihan silmämääräisesti kaksi reikää kummalekin puolelle.
7. Kahdesta erivärisestä lahjanarusta leikkasin haluamani pituuden, laitoin narun molempiin päihin kaksipuolista ohutta teippiä ja kiinnitin reikiä alapuolelle.
8. Koristeet laitoin paksulla kaksipuolisella teipillä.




Pikku Myyn lisäksi näissä oli rei'ittimellä tehtyjä kukkia, eli rei'itin haluamaami kartonkiin reikiä ja palasista tein kukkasia. Sisältönä oli tulostamiani Muumi värityskuvia, tikkari, laastari, rusinoita ja tarroja.

Itse olin kasseihin tyytyväinen ja näitä tuli nyhdättyä 15kpl. En suosittele herkkä hermoisille taikka pikku näpräystä inhoavalle :D Näiden tekeminen vaatii myös paljon aikaa ja ylimääräisiä materiaaleja on hyvä varata :)






Kuten moni muu, niin minäkin hurahdin sisustustarroihin. Ostin ihan tästä läheltä sijaitsevasta kaupasta muutamalla hassulla eurolla. Harmikseni tämä ei pysynyt makuuhuoneen seinässä, joten laitatin sen sitten tytön sänkyä piristämään. Aluksi kirosin tietty tarran johonkin alinpaan kastiin, ennen kuin tajusin, ettei meidän seinämateriaali ollut sille sopiva. Tuohon puusänkyyn laittaessa pysyi heti kiinni, eikä ole yhtään irtoillut.



Seuraavassa postauksessani yritän käsitellä tilkkutyöni, oli kyllä joka tilkun arvoinen, vaikka välillä meinasi usko loppua! ;) P.S. Blogger ei taaskaan näytä julkaisua niin kuin itse haluaisin sen menevät >:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti