tiistai 7. lokakuuta 2014

Vähän pienemmille ihmisille :)

Pitkästä aikaa kerkiän jotain kirjoittamaan. Harmi vaan, että postausaiheet on jo vähän vanjoha, eli olen nämä n. pari kk sitten jo tehnyt. Mutta asiaan. Tein kahdelle pienelle ihmiselle ns. syntymälahjaksi puolipotkarit. Kaavoina käytin Ottobre Kevät 2014, Little Feet- kaavaa. Molemmat puolipotkarit tein koossa 56.


Tämä oikein ihana kilpparikankainen puolipotkuhousuhässäkkä päätyi ystäväni vauvalle :)


Tässä samat puolipotkuhousut lahjan saajan päällä.


Olin hieman pettynyt siitä, kuinka ylös potkarit tulivat. Kaavojen ja ohjeiden mukaan ne leikkasin, mutta itse olisin kyllä tehnyt niistä paljon matalammat, jos olisin tajunut :D Tämä oli ihan ensimmäinen vauvanvaate kokeiluni ja virheitä varmasti tuli useampi. Toivon kuitenkin että käyttäjille olisi iloa. Vaikeinta oli jalkaterien teko ja ne ompelinkin ohjeen kiertäen.


Tässä toiset puolipotkarit ja ne menivät lapsemme serkulle :)



Sitten on tullut tehtyä elämäni eka ns asiakastyö!! :) Ystäväni mieheltä meni rahapussukka/lompakko rikki ja tein hänelle sitten uuden. Kortti antamassa osviittaa koosta. Leikkasin ihan oman pään mukaan.



Tuli myös "myyjäisiin" tehtyä muutama käsityö mm. pussukkaa, kassia... Ilman kaavaa tehty ihan oman mielen mukaan.





Itselleni tein myös pussukan terveyssiteille & tamppooneille yms.





4-vuotiaalle teemaan sopiva onnittelukortti :)



Eli tällainen setti nyt tähän väliin. Nyt ei ole avoinna oikeen mitään, kun aika on tosi kortilla. Tietty tässä Joulu on tulossa, niin tarvis jottai varmaa keksii :D Pahoittelen tosi lyhyttä tekstiosuutta!! <3

1 kommentti: