keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Tervetuloa takaisin!

Heipä hei!

Yritän herättää kiireideni keskellä blogini takaisin eloon :D Paljon tässä välissä on tapahtunut ja sattunut, mutta intohimo käsitöitä kohtaan ei ole hiipunut, vaikken niitä kovinkaan paljon ehdi tekemään. Sillä nykyisin meillä on kaksi pimua työllistämässä. Kuopuksemme syntyi viime vuoden kesällä. Tässä tulee nyt varmaan useammassa postauksessa, mitä olen viimeisen postauksen jälkeen ehtinyt tehdä. Kuvat tuskin ovat järjestyksessä ja tulee muitakin kuvia, kuin käsitöitä.

Viime vuonna isänpäivänä miehen isälle tein kortin, jonka tietty esikoinen antoi. Ei ole täydellinen...

Kaverin pienelle pojalla synttämäpäivä kortti, 2015


Innoistuin jälleen pitkän ajan jälkeen lakkailemaan kynsiä, kun sain lahjoituksena valehtelematta varmaan likemmäs 50 lakkaa. Tältä keneltä ne sain on varmasti satoja lakkoja :D Tällä hetkellä lähinnä lakkaillen joihinkin tilaisuuksiin esikoiseni kynsiä. Niistä kuvia myöhemmin.

Tosiaan menee vähän väärässä järjestyksessä kuvat, mut en jaksa alkaa säätää tällai illalla. Tämä on isänpäiväkortti vuodella 2014. Esikoisen käsi on painettu siihen, josta tehtiin norsu.

Samaan syssyyn tietty tein sitten tällaisen kortin :) Idea ei oo omasta päästä, mutta toteutus on.

Kuten varmaan monella muulla, myös itselläni iski paniikki, että mitä päiväkotiin hoitajille lahjaksi jouluna (2014). Päädyin sitten edulliseen vaihtoehtoon, eli tein kestokassit itse. Toki näistä tekee astetta hienommat, että esikoinen itse piirsi näihin kangastusseilla. Kassit on tehty vanhasta lakanasta. Samalla teemalla myös jatkuu, sillä kestokassien lahjakassit tein myös itse, esikoinen sai valita pahvit ja piirtää niihin. Samaan tyyliin tehty, kuin aikaisemmassa postauksessa pikku Myy kassit.





Olen mä tässä ajassa jotain ommellutkin :D tytölle meinaan pehmon. En enää muista mikä joulu hän sai isosedältään lahjaksi jonkun itse tekemän ison pupun, mutta se meni rikki rajuissa leikeissä. Tein sitten uuden tilalle, kun toista harmitti. Harmi vaan etten ollut näkemässä sitä hymyä kun näki ekan kerran uuden pupunsa.

Tähän ei ole mitään kaavaa, kaikki suunnittelu ja toteutus ihan vain päästä. Ja vähän improlla... Vähän jälkeenpäin sitä mietti, et ehkä ois tarvinnut olla joku suunnitelma.

Noniin, jätetään jotain seuraavaan kertaankin :) toivottavasti oli mieluisa lukukokemus, vaikka vähän kankeaa [paljon] tää kirjoittaminen vielä on. Seuraavaan urpoiluun, heippa!

1 kommentti: