perjantai 3. tammikuuta 2014

Lankakerän aloitus

Heippa!

Tästä alkaa urpoilu käsitöiden parissa :) Kuvia mulla olisi jo heti parikin kappaletta kamerassa, mutta tätä ekaa julkaisua varten en siirrä niitä koneelle.

Tämä blogi käsittää pitkälti käsitöiden tekoa ja suunnittelua sekä ohjeita, mutta myös arkea, pitäjän mielipiteitä ja näkemyksiä sekä vinkkejä yhteen sun toiseenkin juttuun.

Rakkaus käsitöihin ei ole hetken päähänpistos, vaan jo ihan mukulana olin se "mummo" jolla puikot heilu kädessä ja jotain kamalaa solmukasaa syntyi :D Vähän aikaa alan koulujakin tuli käytyä... En ole siis mikään ammattilainen, vaan täysin harrastepohjalta teen.

Miksi haluan kirjoittaa käsitöistä?
Tiedän, että näitäkin blogeja löytyy pilvin pimein netistä, mutta tämä on enemmänkin itelleni muistiin ohjeita ja kuvia "töistäni" mitä saan aikaseksi. Eli lähinnä ihan itsekäs syy.

Blogin pitäjä on 23-vuotias äiti ja vaimo maaseudun tuntumassa (joku tuppukylä ny ainakin). Perheessä on puolison ja taaperon lisäksi kaksi karvakorvaa, koira ja marsu. Käsitöiden lisäksi mielenkiinnonkohteita ovat ulkoilu/liikunta (tällä hetkellä vähäistä), elokuvat, hyvä ruoka, muotilehdet, sisustaminen edullisesti ja kierrättämällä ja tietty hyvä seura :D

Tulevissa postauksissa tullaan näkemään:

- Aarrekätkön esittely (tarvikkeita)
- tavoitteena olevat työt
- kierrätysvinkkejä
- työkalut
- aikaansaannoksia

Jos herää kysymyksiä, niin rohkeasti vaan kysymään! :) Vastaan parhaani mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti