lauantai 4. tammikuuta 2014

Pyörät ne pyörivät ympäri ympäri....

Mulla on mielessä vaikka kuinka monta ideaa, jotka tarvis tehdä. Kaapissa odottaa iso kasa tyhjiä kahvipusseja, että sais alkaa harjoittelemaan niistä kassien tai korien teko. On vaatteita ja asusteita, jotka odottavat korjaajaansa sekä vaatteita, jotka odottavat uudelleen käyttöä. On sisustusideoita, joihin ajattelin käyttää pahvilautasia ja wc-paperinhylsyjä :D Ongelmana on vaan aika ja se, että mistä aloittaisin. Tarvis myös eräille tutuille kutoa (neuloa) patalappu kiitokseksi.

Ehkäpä tänään toteutan edes yhden noista ja pahvilautaset on niistä nopein. Mulla on kolme sellasta suht pientä pahvilautasta, joihin aijon tulostaa kuvan ja laittaa siihen. Pahvilautanen toimii siis kehyksen korvikkeena vaikka onkin alla. Tadaa! Työ valmis ja sitten seinään. Itse aijon kiinnittää ihan kaksipuolisella paksulla teipillä, mutta tapoja on monia. Joku voi tehdä reijän pahvilautaseen ja laittaa naulan seinään. Mielikuvitus on rajana ;)

Eli tässä vielä ohjeet pahvilautaskuviin:

Tarvitset:

- mieleisiä pahvilautasia tarvitsemasi määrä (itselläni 3kpl)
- valmiita valokuvia paperisina taikka sitten itse tulostat niin kuin minä
- sakset jolla muotoilet valokuvasta sopivan
- liimaa/teippä
- mahdolliset lisäkoristeet
- seinäänkiinnitys materiaalit

Ja tässä lupaamani kuvat! :)



P.S. pieni sisustusvinkki! ;) jos et halua laittaa nauloja seinään, niin osta puisia pyykkipoikia ja paksua kaksipuolisteippiä ja laitat valokuvan ihan sellasenaan siihen "roikkumaan". Itse rakastuin!

1 kommentti: