sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäishumua?

Me ei oikee olla äly innokkai viettäjii minkää näiden juhlapyhien suhteen :D Meillä roikkuu vielä jouluverhot ikkunassa (kröhöm!!), kun uudet Vallilan verhot ovat vasta matkalla. Rairuoho on vasta ehkä sentin kasvanut, virpojiin ei oltu varauduttu, eikä meillä ole mitään sen enempää pääsiäiskoristeita taikka ruokaa jääkaapissa... Ehkä ensi vuonna?

Tein kyllä tytön kanssa oksat mummuille ja papoille joita lähisuvusta löytyy, tosin sen enempää virpomatta. Mämmiä ja muita herkkuja on tullut maisteltua, mutta en ole kotiin asti kantanut kuin yhden mämmilaatikon. Rairuohon siemenet tyttö laittoi yhdessä isänsä kanssa <3 söpöjä olivat x)

Näissä juhlapyhissä on aina hauskaa seurata kun ihmiset "sekoavat" ja ryntäävän kauppaan siihen tyyliin kuin ettei sieltä saisi enää ikinä ruokaa :D Mulla on aina ns ruokavarasto kotona, kuivakaapissa tai pakkasessa aina jotain, ettei parin päivän kauppojen kiinniolo sekoita meidän arkea ;) Ja jotenkin ollaan aina osattu varautua näihin pyhiin.

Pääsiäisen vieton sijaan olen häärännyt perheen kanssa ulkona takapihalla :) Siellä ollaan perattu istutuksista rikkaruohoja pois ja muutenkin siistitty ilmettä sekä neiti siinä sivussa häärännyt jotain omiaan ulkoleluilla. Itselleni tosin noi pihatyöt ovat aina olleet vähän riski, kun jälleen kerran onnistuin tapaturma-alttiiksi :D Onneksi ei mikään hengenhätä kuitenkaan, peukalon nahan sain vaan repeytymään ministi... Tänään uhkarohkeiden "puutarhatöiden" sijasta tein tytön tuleviin synttäreihin kutsukortteja. Tosin synttärit on vasta kesällä, mutta haluan että ne ovat ajoissa valmiita :) Niistä otan kuvia sitten myöhemmin kun ovat kokonaan valmiit.

Tajusin muuten, että olen yli puolessa välissä treenihaasteessani \o/ 11pv on vielä edessä ja sitten tulee hieman erilainen treenausmuoto. Kerron tästä enemmän kun on ajankohtaisempaa, mutta ei tiedä vaikka joskus päätyis miss-peppu kilpailuun ;) *nauraa*

Odotan jo, että paikallinen kirppis aukeaa pääsiässululta ja pääsen kiertelee katsomassa olisko kivoja tuunauskohteita ;) Paljon taas kaikkia ideoita mielessa, vaikka lapsoselta tosin löytyy lipaston täydeltä vaatteita... Noh, onneksi on tutuille tulossa vauvoja niin voin heille tehdä! x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti