maanantai 28. huhtikuuta 2014

Taukoa arjesta! ;)

Viime viikonloppuna oli hieman "taukoa" arjesta, kun lähdimme mieheni ja tuttaviemme kanssa laivalle vähän tuulettumaan. Tyttö pääsi viettämään laatuaikaa isovanhempiensa kanssa :) Itse kyllä aluksi jännitin sujumiset tms, mutta ihan turhaan! Hyvin oli heillä mennyt ja toivoivat uudestaan yökylään. Teki myös vanhemmille hyvää tämä irtaantuminen arjesta ;)

Ompeluideoitakin jälleen yksi tullut päähän lisää, koska lupasin tehdä ystäväni pojalle synttärilahjaksi lippiksen :) hyviä kaavoja täytyy lähteä metsästämään ;) Ainakin on uniikki lippis sit! Muutenkin ihanaa, kun on ystäviä, jotka arvostavat itsetehtyjä. Viime postauksessa puhuin kankaista, joita löysin uutena kirpparilta :) tästä puuttuu lippikseen tuleva kangas, sen näkee sitten kun tekele on valmis.

Vasemmalta ensimmäinen on jotain hamekangasta ja kaksi muuta suht ohkaista puuvillaa. Varmaksi en tiedä vielä, mitä näistä teen :D

Käsityölehtiä tosiaan on lainassa ja niistä olisi kaavojen piirtäminen edessä. Pihi kun olen, niin itse käytän voipaperirullaa kaavapaperina... :D Katsotaan miten se toimii, näin ainakin yksi kaverini suositteli. Piirretyt kaavat aijon säästää, koska sen verran mukavuuden haluinen olen, etten joka kerta ajatellut piirtää uusiksi.

Laivalta tuliaisiksi tuotiin lähinnä karkkia... Kotiinkin sitä tuli kannettua, vaikka tarvis vähentää... Treeni jatkuu tänään Sunnuntaihin asti ja sit se on ohi. Tosin luulen että tämän tauon ja syömisen välissä 7 päivässä ei kerkii saavuttamaan kauheasti enää mitään :( Mutta toisiin tunnelmiin...


Kaikista tuliaisista en lähtenyt todellakaan ottamaan kuvaa :D Muumikassin ostin itselleni, on vaan niin söpö x) kiva pieni kesäkassi ja jos itseäni rupee liikaa hävettää, niin aina voin tyrkätä sen tytölle. Nuo sukat eivät ole kyllä tuliaisia, mutta ne olivat pakko ostos, kun korkkarit eivät olleet hyvät jalassa tavallisilla sukilla. Myy -pehmo on tytölle ja hän sai lisäksi vielä pienen duplo -paketin :) Tykkäsi kovin saamisistaan.

Kassin lisäksi ostin itse itselleni tämän, guess sai itselleen lemmikin x)

Mieheni osti mulle ihanat korvikset :) Tosin mä annoin hänelle useamman vaihtoehdon, joista hän valitsi nämä. Yhteen Snö of Sweden:in sydänkaulakoruun rakastuin, mutta en raskinut ostaa 26e hintaan :( Tosin olihan hinta roimasti halvempi siellä laivalla, kun esim nettisivustoilla. Miehelle olisin ostanut miesten lompakon, muttei laivalla ollut yhtään... Lupasin sitten cittarista ostaa.

Kankaiden yöstä tuli kans vähän shoppailtua :) kaksi ihanaa kangaspalaa tulee parin viikon aikana kotiutumaan!

Tätä ihanaa kangasta pääset tilamaan TÄSTÄ


Tätä kangasta tilasin isommilla palloilla :) mutta jos tämä kolahti, niin PAINA TÄSTÄ


Tuolla sivuilla on vaikka mitä ihania kankaita, joita haluaisin kotiuttaa! Nyt ei vaan anna kukkaro myöden, eikä kyllä sen enempää tilakaan... Ehkä mulla on joskus sit oma ompeluhuone?! :D Pahoittelen erittäin lyhytty ja sekavaa postausta, mutta nyt on niin nätti ilma, että on pakko tehdä muutakin! Hyvää ja nautinnollista kevät päivää itse kullekin!


-Kuvat kankaista olen armottomasti kopioinut http://www.emelidesign.fi sivulta!-




1 kommentti:

  1. Jään seuraamaan milloin tämä lippis valmistuu ;) Lopputulos kiinnostaa kovasti :D

    VastaaPoista