keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Ratkoja ratkoo hermoja... Eiku?!

Tänään ei onnistunut mikään, oikeasti ei mikään! Ompelin kaksi juttua, joista molemmat meni pilalle >:( :D Niistä myöhemmin lopussa lisää. Kirjoittelussa ja "harrastukseni" parissa en ole kerinnyt mahtipontisen paljonkaan olemaan, kun aikaana on vienyt viime kuun viimeinen päivä aloittamana treenihaaste :) On ollut myös menoja siellä ja tuolla, Helsingissä kävin pyörähtämässä lapsimessuilla.

Treenihaaste on tuttu naamakirjassa pyörinyt, eli kyykky ja vatsalihashaaste. Kyykky on ollut yllättävän helppo/kivuton, toki lihakset on olleet kipeinä, mutten älyttömästi ole tehnyt kuolemaa. Vatsalihashaaste tyssäs viikon jälkeen, kun tuli lihakset niin kipeiksi. Tästä puhuin hierojani kanssa, joka sanoi ettei mun selällä saisi edes tehdä haasteessa olevia istumaannousuja. Jatkoin haastetta sitten ilman istumaannousuja sekä jalannostoja ja tilalle otin "pyörän polkemisen". Olen nyt vähän reilu 2 viikkoa treenannut ja tuloksia on alkanut näkymään :) Vatsa ei turvota enää samalla tavalla, selkä ei ole niin jumissa ja muutenkin on parempi olo. Haasteen ohella teen lisäksi selkälihaksia, päkiänousuja, painonnostoa ja venyttelyä. Meillä on kotona 3kg käsipainot ja juuri ostin cittarista kahvakuulan. Olen ihan suht hyvin mielen odottamassa tuloksia ja en kyllä lopeta, kun kuukausi on täynnä :D Olen todella yllättynyt siitä, miten motivaatio on riittänyt niinäkin iltoina, jolloin on väsyttänyt todella paljon. Kun haaste on suoritettu niin voin laittaa ennen ja jälkeen kuvan :) Toivottavasti on näkyvää eroa ;)

Tosiaan viime viikon lauantaina oltiin kaveriporukalla lapsimessuilla :) Ihan kivaa oli, tosin ihmispaljous alkoi hieman ahdistaa. Kaikkea kivaa ilmaiskrääsää siellä oli ja niitä oli sitten reppu täynnä. Matkalla poikkesimme Muurlan tehtaanmyymälään ja sieltä tein kaksi löytyä Prinsessallemme. Muurlan peltinen Minni rasia ja Muurlan Disney Nalle Puh posliinimuki maksoivat yhteensä alle 4e!! Ja pikku Neiti tykkää myös! Siellä olisi ollut vaikka ja mitä, mutta ei kyllä olisi antanut talous myöden :D

Olen tässä kuitenki treenailun ja menojen ohessa jotain saanut aikaiseksi, kuvia ja selvennukset alempana.


Vähän meni noi ennen ja jälkeen kuvat väärin päin, mutta eiköhän jokainen osaa lukea myös oikealta vasemmalle ;) Eli mulla oli tollainen pitkä vaalea "höttö" -huivi ja se oli niin tylsä. Tein siitä kaksi tuubihuivia (kuvaa ei ole toisesta, mutta täysin samanlainen vaikka pienempi) ja nyt ovat mielestäni paljon kivamman näköisiä. Myöskin siitä tuli tupla hyöty, kun sai tyttönenkin uuden huivin.


Näin eräällä shoppailureissulla Seppälässä ihanat tekokynnet ja tietty ne oli kotona pakko koittaa laittoo kätösiin :) Ja nimenomaan KOITTAA, sillä ne meni väärinpäin x) Tuo hopea (kuvassa näyttää mustalta) olisi kuulunut liki kynsinauhoja ja tajusin sen vasta sitten, kun olin liimannut ne kynsiini. Ihmettelinkin laittovaiheessa, miksi tuntui niin oudolta... Urpo mikä urpo!


Oma kehu haisee, mutta tähän olen aika tyytyväinen! :) Tumman siniset puukehykset pengoin mieheni isovanhempien vintiltä, tarrat ovat tulleet jonkun kylkiäisenä ja kyltin sain ystävältäni joululahjaksi :) Kehykset kiinnitin ihan raa'asti paksulla kaksipuolisella teipillä, kyltti roikkuu kehyksestä pienellä naulalla. Ja kyllä, kehys mitä ilmeisemmin on hieman vinossa...


Hieman taas vähän legginsejä... Joo, olen jotenkin hurahtanut käyttämään tyttärelläni legginsejä ja mekkoja :) Ne vaan sopii hänelle niin hyvin. Nämä retro tyyliset legginsit sopii jonkun "tylsän" värisen mekon kanssa. Legginseissä käännettävät lahkeidensuut, jotka antavat kasvua anteeksi.


Eilen sain aikaiseksi nämä ihanuudet! <3 Nämä tein mieheni edesmennen isoisän vaatteista, housujen kangas on tehty suurista collegehousuista ja taskut, resorit sekä sydän on hienoneuloksisesta villa-/neulepaidasta. Livenä tuhat kertaa paremmat!! ;)


Tämä on se, josta murisin tuolla alussa jo... Urpoilu taas esillä! Onneksi en ole ammatikseni ompelija, meinaa tällaisten päivien takia loppuis työt :'D Olin siis tekemässä kauratyynyä ja sain aikaiseksi tämän! Okei, ensimmäinen virhe oli vääränlainen kangasvalinta, säkkimäinen pellavakangas ei siis sovellu ensimmäisenä kauratyynyyn. Toinen virhe oli, että olin laiska enkä jaksanut kaivaa silitysrautaa ja -lautaa esille, heittoa meinaa löytyy. Kaikesta huolimatta teen tuon kyllä valmiiksi ja se tulee olemaan se kauratyyny, mutta on eriasia päätyykö se lapsen leikkeihin... Helpon ja hyvän ohjeen (jota itsekin käytin) löydät TÄÄLTÄ.

Toinen askare, joka sai mut murisemaan oli mun lapsuuden aikaiset trikoopökät. Ne oli kokoa jotai 140/150cm, joten olis menny ikuisuus ennen ku meidän neiti niitä olisi päässyt käyttämään ja päätin tästä syystä uudelleen käyttää ne ja tehdä niistä neidille sopivat. Kaikki meni muuten hyvin, mutta ompelin vyötärölle tulevan kaistaleen väärinpäin ja nyt on sitten nyörin ulostulo reijät peppupuolelle >:( Kaikista ihaninta on lähteä vielä purkaamaan huolitteluommelta... Mahdoton tehtävä? Katsotaan miten asian saan korjattua sitten kun into riittää!! :D

Tarkoitus tässä olisi tehdä tytölle kesäksi toppeja, sain lahjoituksena hieman kärsineitä trikootoppeja :) Toisen ja paremman kauratyynyn aijon tehdä, koska sellainen olisi menossa lahjaksi kaverille. Jos onnistun seuraavan tyynyn kanssa, niin en voi luvata, ettei kohta koko kaveripiiri omista sellaista ;) Myös päässä pyörii hieman erilainen hernepussi, katsotaan mihin idea johtaa. Ja paljon paljon kaikkea muuta, jos aika ja välineet olisivat vaan riittävät! Sen verran paljastan, että koti saa ensi kuun puolella hieman uudellaista ilmettä! :)

-Jonde-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti